Danes je blagajna odprta od 09:00 do 21:30 (odpre se čez 03:32).

petek, 03. 05. 2024

Film v bolnici: zbirka primerov dobrih praks

Priročnik vsebuje širok spekter kakovostnih vsebin, konkretne informacije in praktične nasvete ter možne učinke, ki vam lahko pomagajo pri vašem popotovanju z otroki in mladimi v bolnišnicah.

petek, 01. 03. 2024

2. tehniški dan v bolnišnični šoli

Na Pediatrični kliniki in Rehabilitacijskem inštitutu Soča je med 26. februarjem in 1. marcem potekal tehnični dan. Tudi letos smo pripravili igrive dejavnosti ob ogledu štirih kratkih filmov.

nedelja, 10. 12. 2023

Kinobalon na obisku v Pediatrični kliniki

19. decembra smo otrokom in mladim, ki se zdravijo v ljubljanski Pediatrični kliniki in Rehabilitacijskem inštitutu Soča, skupaj s partnerji podarili praznični filmski dan.

sobota, 01. 04. 2023

Tehniški dan v bolnišnični šoli

Zadnji teden marca smo v sodelovanju z različnimi partnerji obarvali šolski tehniški dan s pisanimi filmskimi vsebinami.

ponedeljek, 19. 09. 2022

Kakovostna filmska vzgoja za otroke in mlade v bolnici

Kinodvor v mednarodnem projektu s spletno platformo Film v bolnici v novem šolskem letu omogoča dostop do pisanega filmskega sveta otrokom in mladim, ki se zdravijo v bolnišnicah.

sreda, 20. 04. 2022

Kinobalonov kovček za bolnišnične sobe in igralnice

V okviru mednarodnega projekta Film v bolnici smo Pediatrični kliniki in Rehabilitacijskemu inštitutu Soča podarili deset Kinobalonovih kovčkov, ki skupaj z optičnimi igračami v bolnišnične sobe in igralnice prinašajo ščepec filmske čarovnije.

sreda, 16. 12. 2020

Kinodvor je partner mednarodnega projekta Film v bolnici

Z letošnjim decembrom pričenjamo sodelovanje v mednarodnem projektu Film v bolnici, ki je za svoje nadaljevanje prejel podporo programa Ustvarjalna Evropa – MEDIA. Namen projekta je otrokom in mladim, ki se zdravijo v bolnišnicah, omogočiti dostop do kakovostnih filmskih in filmsko-vzgojnih vsebin preko vzpostavitve novih spletnih platform.