Danes je blagajna odprta od 17:20 do 21:00 (odprto še 03:34, tel: 01 239 22 17).
V Kinobalonu 13. maja 2017. Predfilm pri celovečernem animiranem filmu Medved Bamsi in čarovničina hči.

Maček Muri – Sprehod Maček Muri – Sprehod

Jernej Žmitek / Slovenija / 2016 / 11 min / slovenščina / 2+

režija Jernej Žmitek, scenarij Sandra Ržen, Jernej Žmitek, Boris Dolenc, literarna predloga Kajetan Kovič, likovna zasnova Matej Lavrenčič, animacija Jernej Žmitek, Jernej Lunder, Matej Lavrenčič, Jure Prek, Roxana Bentu, Toni Mlakar , glasovi Marko Mandić, Jernej Šugman, Polona Juh, Violeta Tomič, Jurij Zrnec, Bojan Emeršič, Janez Hočevar, glasba Jerko Novak, producenta Jure Vizjak, Polona Kumelj, produkcija Invida

DVD filma je na voljo v naši Knjigarnici.

Zgodbe iz knjige o mačku Muriju, muci Maci in ostalih prebivalcih Mačjega mesta znova oživijo v domišljijskem animiranem svetu, v miniseriji Maček Muri. V prvem delu z naslovom Rojstni dan spoznamo Murija v težavah, saj pozabi na Macin posebni dan. V drugem delu, Sprehod, pa ga pospremimo skozi Mačje mesto. Saj poznate zgodbo: »Muri se odpravi v mesto, na veliko Mačjo cesto …«, potem pa se njegov dan nepričakovano zaplete. Kako se le ne bi, če pa živi v istem mestu ropar Čombe. 

Klub Kinobalon

Postanite član in izkoristite naše ugodnosti! Članstvo v klubu poleg znižane cene vstopnic prinaša številne druge ugodnosti.

Aktualno

Zadnjič

20.000 vrst čebel 20.000 especies de abejas

Estibaliz Urresola Solaguren

torek, 16. 07. 2024 / 18:20 / Dvorana

Tankočutna, s soncem obsijana zgodba o otroku, ki išče svoje ime. Prvenec baskovske režiserke je devetletni igralki prinesel nagrado za najboljšo vlogo na lanskem Berlinalu.

Joan Baez: Jaz sem hrušč Joan Baez: I Am a Noise

Miri Navasky, Maeve O’Boyle, Karen O’Connor

torek, 16. 07. 2024 / 20:00 / Mala dvorana

Intimen dokumentarni portret, v katerem legendarna pevka in aktivistka neobičajno odkrito spregovori o svojem življenju na odru in za njim.

Dodatna projekcija

Samsara Samsara

Lois Patiño

torek, 16. 07. 2024 / 21:00 / Dvorana

Duša potuje med Laosom in Tanzanijo, iz enega telesa v drugo. Samsara nas povabi, da zapremo oči in se ji pridružimo … V meditativnem popotovanju, imenovanem po budističnem ciklu življenja, smrti in reinkarnacije, Lois Patiño nadaljuje z raziskovanjem filma kot potopitvene izkušnje.