Danes je blagajna odprta od 17:30 do 21:00 (za danes zaprto).
2. festival Kinotrip:

Nisem serijski morilec I Am Not a Serial Killer

Billy O'Brien / Irska, ZDA, Velika Britanija / 2016 / 103 min

Naj te film odpelje po sledi črne sluzi!

režija Billy O'Brien, scenarij Billy O'Brien, Christopher Hyde, fotografija Robbie Ryan, glasba Adrian Johnston, montaža Nick Emerson, produkcija Nick Ryan, James Harris, Mark Lane, igrajo Max Records, Christopher Lloyd, Laura Fraser, Christina Baldwin, Karl Geary

IMDb

Šestnajstletni John po šoli najraje pomaga mami in teti v domačem podjetju – mrtvašnici ter obiskuje soseda, ostarelega zakonca Crowleya (Christopher Lloyd). Ko ga psihiater diagnosticira kot sociopata, ljudi okoli njega prične skrbeti Johnova fascinacija s smrtjo. Zastavi si pravila obnašanja do drugih ljudi, da bi se lahko počutil normalnega, saj se zaveda svojih morilskih misli. Nato pa se v majhnem mestu začnejo vrstiti umori in John se vedno znajde na kraju zločina. Navdušen nad serijskimi morilci se odloči, da bo ugotovil, kdo ali kaj je morilec. Vendar, ali je črna sluz prava sled?

Naj te film odpelje po sledi črne sluzi!

S podporo Veleposlaništva Irske in v sodelovanju s Festivalom žanrskega filma Kurja polt.

Kino oznake: pogum, truplo, napeto, srhljivo, zabavno, skupinski ogled

Klub Kinodvor

Postanite član in izkoristite naše ugodnosti! Članstvo poleg znižane cene vstopnic prinaša številne druge ugodnosti.

Aktualno

Radikal Radical

Christopher Zalla

ponedeljek, 22. 07. 2024 / 21:30 / Ljubljanski grad

»Na svetu je toliko ljudi, ki nikoli ne dobijo priložnosti. To je zgodba o tem, kaj se zgodi, ko jo dobijo.« Film, posnet po resnični zgodbi o nekonvencionalnem mehiškem učitelju, je prejel nagrado občinstva na festivalu Sundance.

Črni čaj Black Tea

Abderrahmane Sissako

torek, 23. 07. 2024 / 18:40 / Dvorana

Veliki poet afriškega filma Abderrahmane Sissako (Čakajoč na srečo) se vrača z melanholično romanco, postavljeno v afriško četrt tretjega največjega kitajskega mesta.

Joan Baez: Jaz sem hrušč Joan Baez: I Am a Noise

Miri Navasky, Maeve O’Boyle, Karen O’Connor

torek, 23. 07. 2024 / 19:45 / Mala dvorana

Intimen dokumentarni portret, v katerem legendarna pevka in aktivistka neobičajno odkrito spregovori o svojem življenju na odru in za njim.