Danes je blagajna odprta od 16:15 do 21:00 (odpre se čez 01:47).
Dražba za Nino

Dražba za Nino

Fotografije avtorja Mitja Lična so nastale na snemanju filma Circus Fantasticus, razstavljene pa so v Kinodvorovi Galeriji.

Izkupiček dražbe bomo namenili Nini Wabra, naši prijateljici, novinarki, radijski voditeljici, voditeljici dogodkov in filmskih premier. Nina se je v prometni nesreči, ki je bila v reševalni center sporočena že kot nesreča s smrtnim izidom, s svojo nepremagljivo močjo vrnila v življenje.

Z dražbo se ji želimo zahvaliti za navdih, ki nam ga daje s svojo neizmerno voljo in z vedno zvonkim smehom. Tako bomo lahko skupaj prispevali k nakupu lažjega invalidskega vozička, ki bo kos aktivnostim nove lastnice, in ostalih nujnih pripomočkov, ki jih po vrnitvi iz Rehabilitacijskega centra Soča potrebuje za življenje doma.

Aktualno

Dunja in princesa iz Alepa Dounia et la princesse d'Alep

Marya Zarif, André Kadi

sobota, 27. 07. 2024 / 17:15 / Dvorana

Osupljivo čustveno in vizualno popotovanje v Sirijo skozi pripoved šestletne deklice Dunje. Otroška perspektiva resni temi doda očarljivo mešanico pesmi, dišav in čarobnih moči, hkrati pa vzbuja upanje v moč solidarnosti državljanov sveta.

Drugo dejanje Le deuxième acte

Quentin Dupieux

sobota, 27. 07. 2024 / 19:00 / Dvorana

Léa Seydoux in Louis Garrel v prvem filmu, ki ga je zrežirala umetna inteligenca! Absurdna komedija Quentina Dupieuxa (Daaaaaalí!) je odprla nedavni festival v Cannesu.

Joan Baez: Jaz sem hrušč Joan Baez: I Am a Noise

Miri Navasky, Maeve O’Boyle, Karen O’Connor

sobota, 27. 07. 2024 / 21:00 / Dvorana

Intimen dokumentarni portret, v katerem legendarna pevka in aktivistka neobičajno odkrito spregovori o svojem življenju na odru in za njim.