Danes je blagajna odprta od 15:00 do 21:00 (odprto še 03:42, tel: 01 239 22 17).

Racija v Manili Beomjoidosi 4

Myeong-haeng Heo / Južna Koreja / 2024 / 109 min / korejščina

Zvezdnik akcijskih filmov Don Lee še četrtič zapored lovi zlikovce v najuspešnejši franšizi v zgodovini južnokorejske kinematografije.

igrajo Lee Don (Seok-do Ma), Moo-yul Kim (Chang-gi Baek), Ji-hwan Park (Isu Jang), Dong-hwi Lee (Dong-cheol Chang), Beom-su Lee (Tae-su Jang), Derek Chouinard (krupje/baccarat dealer), Ji-hoon Lee (Jong-su Yang), Ji-hoon Ryu (Lee), Joo-bin Lee (Ji-su Han), Min-jae Kim, Young-woong Kim

festivali, nagrade Berlinale 2024, Šanghaj 2024

IMDb

Policaj Seok-do Ma z ekipo preiskuje aplikacijo, s pomočjo katere so prekupčevalci mamil našli nov način komuniciranja zunaj dosega roke pravice. Detektivi odkrijejo povezavo med razvijalcem aplikacije, ki so ga umorili na Filipinih, in nezakonito spletno igralniško združbo. Zlikovec Chang-gi Baek s Filipinov vodi omenjene nelegalne aktivnosti in z računalniškim genijem Dong-cheol Changom načrtuje širitev v Južno Korejo. Detektivu Seok-doju, dinozavru analogne dobe, postane jasno, da bo bitka z zlikovci zaradi selitve v spletno okolje drugačna od tistih, ki so jih bili vajeni v preteklosti.

»Vsi dramski zapleti so osnovani na resničnih zgodbah. V Koreji sem navezal tesne stike s številnimi kriminalisti, približno dvajsetimi. S strokovnjaki za profiliranje storilcev in drugimi policisti. V pripravljalni fazi filma so mi zaupali številne podatke o resničnih primerih. Ti primeri so lahko precej težki, zato sem želel dodati nekaj humornih prvin, da bi bili za gledalce zabavnejši.« (Don Lee)

Klub Kinodvor

Postanite član in izkoristite naše ugodnosti! Članstvo poleg znižane cene vstopnic prinaša številne druge ugodnosti.

Aktualno

Medtem na Zemlji Pendant ce temps sur Terre

Jérémy Clapin

petek, 18. 10. 2024 / 18:30 / Dvorana

Medtem ko je Elsa na Zemlji, je njen brat izgubljen nekje v vesolju. Povezuje ju nenavadno seme, preko katerega komunicira neznana oblika življenja. Neulovljiva zgodba o ljubezni in žalovanju med Zemljo in vesoljem, resničnostjo in sanjami, znanstveno fantastiko in animacijo. Naj te film odpelje onkraj realnosti!

Kinotripčič – program kratkih filmov 2024 Kinotripčič – program kratkih filmov 2024

razni avtorji

petek, 18. 10. 2024 / 21:00 / Dvorana

Obljubljamo razgiban trip kratkičev! Potovali bomo od Grčije do Teksasa, skozi napeto ozračje transfobije in podeželsko pokrajino uspešnih influenserk, se potopili v digitalni svet nevidnih NPC-jev, pristali v živahnih gredicah in se za konec prepustili užitku pojočih cvetic.

Hrabri zajčki Brave Bunnies

Olga Cherepanova

sobota, 19. 10. 2024 / 10:00 / Dvorana

Zajčja družinica potuje po svetu. Prevaža se z avtobusom, v katerem je poskrbljeno za njeno udobje. Starši in šestero zajčkov radovedno raziskujejo džunglo, savano, gore in planjave. Najstarejša med mladiči, Bob in Bu, sta radovedna in igriva. Spoznavata številne nove prijatelje, zato tej pogumni zajčji družinici res ni nikoli dolgčas.