Danes je blagajna odprta od 15:00 do 20:40 (za danes zaprto).
v Kinobalonu od 30. 11. 2024

Vaiana 2 Moana 2

David G. Derrick Jr., Jason Hand, Dana Ledoux Miller / ZDA / 2024 / 100 min / sinhronizirano

Priljubljena otoška princesa Vaiana bo znova združila moči s polbogom Mauijem, ko bosta plula v iskanju nevarno izgubljenega.


festivali, nagrade

IMDb

zgodba
Po nepričakovanem klicu prednikov se mora Vaiana odpraviti na daljno potovanje čez morja Oceanije. V nevarnih, dolgo izgubljenih vodah doživi pustolovščino, ki ji ni para. Soočiti se mora z zlobno čarovnico in drugimi bitji. Na poti ji stojijo stari in novi prijatelji – polbog Maui, kokoška in pujs.

Klub Kinobalon

Postanite član in izkoristite naše ugodnosti! Članstvo v klubu poleg znižane cene vstopnic prinaša številne druge ugodnosti.

Aktualno

Tisto poletje z Irène Quell’estate con Irène

Carlo Sironi

četrtek, 17. 10. 2024 / 16:00 / Dvorana

Zgodba dveh deklet, ki pred resničnostjo pobegneta na Sicilijo v zavetje narave in brezskrbnosti poletja. Film, v katerem besede zamenjajo zvoki škržatov in morja, dotiki in pogledi. Naj te film odpelje skozi pokrajino občutij!

Tiho rjovenje Silent Roar

Johnny Barrington

četrtek, 17. 10. 2024 / 19:30 / Dvorana

Nabrito odbit film, posnet v mistični pokrajini škotskega otoka in z vsemi odtenki valovitega oceana, je nenavadna zgodba mladega deskarja Donda, ki še vedno pogreša svojega izginulega očeta. 

KIX KIX

Dávid Mikulán, Bálint Révész

petek, 18. 10. 2024 / 16:00 / Dvorana

KIX je filmska odisejada, dokumentarni portret odraščanja Sanyija na ulicah Budimpešte, ki mu nepremišljen trenutek za vedno spremeni življenje. Naj te film odpelje na skejtu mladega upornika!