Danes je blagajna odprta od 10:00 do 21:15 (odprto še 4 minute, tel: 01 239 22 17).
V času Evropskega tedna mobilnosti brezplačno v Kinodvor

V času Evropskega tedna mobilnosti brezplačno v Kinodvor

V času Evropskega tedna mobilnosti (od 16. do 22. septembra) lahko posamezniki, šole in vrtci v Kinodvor potujete brezplačno. S posebnimi akcijami pa si lahko zagotovite tudi brezplačno vstopnico za film El eco (Tatiana Huezo / 2023) in Igrišča ne damo! (Klemen Dvornik / 2024)

Kinodvor se tudi letos pridružuje aktivnostim Evropskega tedna mobilnosti, ki poteka od 16. do 22. septembra. Posamezniki, šole in vrtci, ki nas boste v tem času obiskali, lahko koristite brezplačni prevoz z mestnimi avtobusi LPP.

Posamezniki vstopnico pokažete vozniku avtobusa in jo obdržite pri sebi do konca vožnje. Datum na vstopnici mora biti med 16. in 22. septembrom. Šole in vrtci, ki nas boste obiskali v tem času, za uveljavitev brezplačnega prevoza potrebujete akreditacijo. Več informacij.

Ob Evropskem tednu mobilnosti smo v Kinodvoru pripravili tudi izbor filmov na temo trajnostnega razvoja. Filmi so primerni za vse starostne skupine učencev in dijakov. Več informacij.

Kinodvor sodeluje tudi pri likovnem natečaju Mestne občine Ljubljana z naslovom »Udoben javni prostor – za vse« za vrtce in osnovne šole. Ena izmed nagrad je ogled filma po vaši izbiri v programu za otroke in mlade Kinobalon.

Posebno akcijo pripravljamo tudi ob projekciji novega mladinskega film Igrišča ne damo! S skejtom v roki lahko brezplačno vstopnico prevzameš pri blagajni Kinodvora na dan projekcije, ki bo 21. septembra ob 11:30

In še namig: spremljajte Kinodvorov Facebook. V četrtek, 12. septembra, bo na sporedu nagradna igra. S sodelovanjem si boste lahko zagotovili Kinodvorove vezalke ter brezplačne vstopnice za ogled filma El eco, ki bo na sporedu ob začetku Evropskega tedna mobilnosti 16. septembra ob 18:00.

Kinodvor – udoben javni prostor za vse!

Osrednja tema letošnjega Evropskega tedna mobilnosti je »Udoben javni prostor – za vse«. Kakovostno urejen javni prostor v vsako skupnost prinaša številne koristi, česar se zavedajo tudi na Mestni občini Ljubljana. Kjer koli so prebivalci, njihovi načini opravljanja vsakodnevnih in drugih poti ter njim pomembne dejavnosti enakovredno obravnavani, je kakovost življenja boljša: več je socialne pravičnosti, večja je varnost, manj je hrupa in onesnaženosti zraka.

sreda, 11. 09. 2024

S skejtom brezplačno v kino

21. septembra ob 11:30 brezplačno na film Igrišča ne damo!

torek, 27. 08. 2024

Med 16. in 22. septembrom nas z avtobusom LPP lahko obiščete brezplačno

V času Evropskega tedna mobilnosti se šole in vrtci lahko v Kinodvor pripeljete brezplačno.

Filmi na temo trajnostnega razvoja

Ob evropskem tednu mobilnosti 2024 smo pripravili izbor filmov na temo trajnostnega razvoja. Filmi so primerni za vse starostne skupine učencev in dijakov.

Kinodvor. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na naše e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih, dogodkih in festivalih.