Danes je blagajna odprta od 17:00 do 20:30 (za danes zaprto).
Premiera filma Igrišča ne damo

Premiera filma Igrišča ne damo

Na premieri 7. septembra ob 16. uri bo z nami filmska ekipa. Projekcija bo prilagojena za gluhe in naglušne ter za slepe in slabovidne.

Novi slovenski mladinski film režiserja Klemna Dvornika, Igrišča ne damo!, začenja svojo domačo kinematografsko pot prvi teden v septembru. Glavne igralce in režiserja bomo v Kinodvoru gostili na premieri filma v soboto, 7. septembra ob 16. uri. Projekciji sledi pogovor z gosti, ki ga bo vodil filmski ustvarjalec in moderator Toni Cahunek. Vstopnice so že v prodaji!

Premierna projekcija bo prilagojena za gluhe in naglušne ter za slepe in slabovidne. Gluhim in naglušnim bomo omogočili ogled filma s slovenskimi podnapisi, pogovor z gosti bo preveden v slovenski znakovni jezik in podnapise na platnu. Slepim in slabovidnim bodo na voljo slušalke z zvočnim opisom filma. Projekcija je za gluhe in naglušne ter slepe in slabovidne in njihove spremljevalce brezplačna. Število vstopnic in slušalk je omejeno, prijave sprejemamo na: solski@kinodvor.org.

 

Igrišča ne damo! Igrišča ne damo!

Klemen Dvornik

Akcijska pustolovščina dvanajstletnih skejterjev, ki morajo rešiti domače igrišče.

četrtek, 18. 04. 2024

Kinodvor za gluhe in naglušne

V Kinodvoru bomo v letošnjem letu izvedli deset filmskih dogodkov s prilagoditvami za gluho in naglušno občinstvo. Slovenski filmi bodo predvajani s slovenskimi podnapisi. Pogovori z gosti bodo potekali z izpisovanjem podnapisov na platno in tolmačenjem v slovenski znakovni jezik.

sreda, 13. 03. 2024

Kinodvor za gluhe in naglušne

Slovenski filmi s slovenskimi podnapisi. Pogovori s podnapisi v živo in tolmačenjem v slovenski znakovni jezik. Za vse generacije.

Kinobalon. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih programa Kinobalon.