Danes je blagajna odprta od 17:00 do 20:15 (za danes zaprto).
V programu Prvič v kino 26. 10. in 9. 11. 2024 

Zbiralec zvokov The Sound Collector

Chris Tichborne, Barry Purves, Andy Burns, Lisa Arioli / Velika Britanija, Italija / 2023 / 21 min / sinhronizirano / 3+

Semkaj in malo tja, po stezi in naprej živi Zbiralec zvokov s prijateljico Krtico. Ko Zbiralec zjutraj vstavi slušni aparat, zasliši svet, ki ga obdaja. S Krtico ali sam pohaja po njem ter prisluškuje tihim in glasnim zvokom.

režija Chris Tichborne, Barry Purves, Andy Burns, Lisa Arioli, v sodelovanju z RTV Slovenija

IMDb Uradna stran

Program:

Skalni bazenček 
Zbiralec snema zvoke na obali. S Krtico odkrije osupljiv skalni bazenček. Le kakšni zvoki so v njem? In kako naj jih posname?

Veselo po čelo
Zbiralec odide na dekličin vrt. Tam sliši cviljenje, ki para ušesa, odkrije pa tudi prelep lesen violončelo. Veličastno glasbilo gotovo ne spušča takih zvokov. Ali pa?

Izgubljeni medvedek 
Zbiralec v mestu najde medvedka. Zelo sam je in morda tudi žalosten. Zbiralec ga vzame s seboj na potep. Vendar otožnost ne mine. Ali ni danes slišal še nekoga, ki je vzdihoval?

Visoko pod oblaki 
Zbiralec med travnimi bilkami išče nove nenavadne zvoke in najde nekaj zanimivega: vrvico in obroček. Je to gugalnica? Ne, zmaj je! In ponese ga visoko nad travnike in žive meje.

Klub Kinobalon

Postanite član in izkoristite naše ugodnosti! Članstvo v klubu poleg znižane cene vstopnic prinaša številne druge ugodnosti.

Aktualno

Zver La bête

Bertrand Bonello

ponedeljek, 05. 08. 2024 / 20:15 / Dvorana

Bertrand Bonello (L’Apollonide: Spomini zaprte hiše, Nočni razgledi) je film svobodno priredil po kratki zgodbi Henryja Jamesa Zver v džungli (1903).

Nina in ježeva skrivnost Nina et le secret du hérisson

Jean-Loup Felicioli, Alain Gagnol

torek, 06. 08. 2024 / 10:00 / Dvorana

Barvita in napeta animirana detektivka, v kateri iznajdljiva otroka skrivaj rešujeta težave, ki jih je povzročil svet odraslih. Svoje mesto v svetu najdeta, ko pomagata drugim.

Črni čaj Black Tea

Abderrahmane Sissako

torek, 06. 08. 2024 / 18:40 / Dvorana

Veliki poet afriškega filma Abderrahmane Sissako (Čakajoč na srečo) se vrača z melanholično romanco, postavljeno v afriško četrt tretjega največjega kitajskega mesta.