Danes je blagajna odprta od 17:30 do 21:00 (odprto še 02:34, tel: 01 239 22 17).
Iz kina v gozdni hotel za divjinske živali

Iz kina v gozdni hotel za divjinske živali

Jesenski počitniški dvojček. Ogled filma Hrastovo srce in tematska dogodivščina v ZOO Ljubljana.

Po ogledu filma Hrastovo srce lahko obiščete tudi gozdni hotel za divjinske živali v Ljubljanskem živalskem vrtu. Obiskujejo ga ptice, polhi, ježi, netopirji, samotarske čebele in številne druge živali. Skupaj si bomo ogledali letna bivališča in zimske krmilnice za živali, s katerimi lahko opremimo tudi svoj vrt ali balkon. Z njimi privabimo različne živali na skupno sobivanje. Hkrati pa je to način spoznavanja živali ter razvijanje empatije do vsega živega. Le na ta način lahko naravo vzljubimo in dolgoročno ohranjamo. Dogodivščina v ZOO Ljubljana bo potekala trikrat, od 2. do 4. novembra med 12:30 in 14:30. Cena je vstopnina po rednem ceniku ZOO Ljubljana, rezervacije niso potrebne.

V času počitnic je film na sporedu 29. 10. ob 16:00 (premiera z dogodivščino – v sodelovanju z ZOO Ljubljana), 30. 10. ob 11:30 (Mala dvorana), 31. 10. ob 10:00, 3. 11. ob 10:00 in 6. 11. ob 11:30 (Mala dvorana). Vstopnice so že v prodaji.

Ne spreglejte tudi popusta za ogled filma Hrastovo srce v Kinodvoru. Z letno vstopnico ZOO Ljubljana ali redno vstopnico ZOO Ljubljana izdano v oktobru ali novembru, si lahko film Hrastovo srce ogledate po znižani klubski ceni vstopnice, ki znaša 3 €.

 

 

Hrastovo srce Le chêne

Laurent Charbonnier, Michel Seydoux

V dokumentarnem filmu spremljamo vrvenje življenja na hrastu: od korenin do krošnje. Gledalca vsrkata osupljiva fotografija in nikdar enaka zvočna podoba ter mu v meditativnem predahu poglobljenega opazovanja razkrivata krhko ravnovesje živega sveta. Film, ki ga lahko raziskujemo in doživimo samo za velikem platnu.

Kinobalon. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih programa Kinobalon.