Danes je blagajna odprta od 17:30 do 21:00 (odprto še 36 minut, tel: 01 239 22 17).

Upokojeni, oboroženi, nevarni RED

Robert Schwentke / ZDA / 2010 / 111 min / angleščina

režija: Robert Schwentke, igrajo: Bruce Willis, Helen Mirren, John Malkovich, Morgan Freeman, distribucija v Sloveniji: Blitz Film & Video Distribution

 

IMDb Uradna stran

V eksplozivni akcijski komediji z oskarjevsko zasedbo morajo stari mački (in en ruski agent) znova v akcijo! Frank je nekdanji tajni agent Cie, ki te dni živi mirno, odmaknjeno življenje … dokler se na vratih ne pojavi poklicna morilska enota z misijo: ubiti Franka. Nekdanji agent mora ponovno zbrati staro ekipo – Joeja, Marvina in Victorio. Njihova misija: odkriti in likvidirati naročnika umora.

Klub Kinodvor

Postanite član in izkoristite naše ugodnosti! Članstvo poleg znižane cene vstopnic prinaša številne druge ugodnosti.

Aktualno

Zver La bête

Bertrand Bonello

ponedeljek, 22. 07. 2024 / 21:00 / Dvorana

Bertrand Bonello (L’Apollonide: Spomini zaprte hiše, Nočni razgledi) je film svobodno priredil po kratki zgodbi Henryja Jamesa Zver v džungli (1903).

Radikal Radical

Christopher Zalla

ponedeljek, 22. 07. 2024 / 21:30 / Ljubljanski grad

»Na svetu je toliko ljudi, ki nikoli ne dobijo priložnosti. To je zgodba o tem, kaj se zgodi, ko jo dobijo.« Film, posnet po resnični zgodbi o nekonvencionalnem mehiškem učitelju, je prejel nagrado občinstva na festivalu Sundance.

Črni čaj Black Tea

Abderrahmane Sissako

torek, 23. 07. 2024 / 18:40 / Dvorana

Veliki poet afriškega filma Abderrahmane Sissako (Čakajoč na srečo) se vrača z melanholično romanco, postavljeno v afriško četrt tretjega največjega kitajskega mesta.