Danes je blagajna odprta od 15:00 do 20:40 (odprto še 03:01, tel: 01 239 22 17).
Prvič v kino: 27. novembra in 8. januarja

Polž na potepu na kitovem repu The Snail and the Whale

Max Lang, Daniel Snaddon / Velika Britanija, Nemčija / 2019 / 27 min / sinhronizirano / 3+

Čarobno potovanje majcenega polža in velikanskega kita po širnem sinjem morju. Avtorji filmov Zverjasec in Palčič nam prinašajo novo animirano pravljico, posneto po istoimenski slikanici Julie Donaldson in Axla Schefflerja.

v sodelovanju z RTV Slovenija

zgodba
Čudovita zgodba o polžku, ki bi rad potoval, in njegovem prijatelju kitu. Skupaj se podata po prostranem svetu in globokem morju, skozi valove, mimo peščenih plaž, vsenaokoli nazaj do sipine, v varen objem polžje družine.

Klub Kinobalon

Postanite član in izkoristite naše ugodnosti! Članstvo v klubu poleg znižane cene vstopnic prinaša številne druge ugodnosti.

Aktualno

Odrešitev za začetnike Odrešitev za začetnike

Sonja Prosenc

sobota, 24. 08. 2024 / 18:00 / Dvorana

Sonja Prosenc (Drevo, Zgodovina ljubezni) raziskuje sodobna družbena vprašanja v humorni, tragikomični reimaginaciji Pasolinijeve Teoreme. Svetovna premiera na festivalu Tribeca.

Kneecap Kneecap

Rich Peppiatt

sobota, 24. 08. 2024 / 20:40 / Dvorana

V predrzni, huronsko smešni biografiji, polni seksa, drog in hip-hopa, člani irske raperske zasedbe Kneecap igrajo same sebe, da bi na svojevrsten način pozvali k zaščiti svojega maternega jezika. Dobitnik nagrade občinstva na festivalu Sundance.

Najboljši rojstni dan Best Birthday Ever

Michael Ekbladh

nedelja, 25. 08. 2024 / 15:00 / Dvorana

Vsak otrok ima rad svoj rojstni dan in nepričakovane dogodivščine! Družinski animirani film je primeren tudi za mlajše otroke in za prvo izkušnjo celovečernega filma.