Danes je blagajna odprta od 17:40 do 21:00 (za danes zaprto).

Princesa Lissi Lissi und der wilde Kaiser

Michael Herbig / Nemčija / 2007 / 85 min / podnapisi, nemščina

Naslov izvirnika: Lissi und der wilde Kaiser, Mednarodni naslov:, Žanr: animacija, pustolovščina, komedija, Režiser: Michael Herbig, Scenarij: Alfons Biedermann, Michael Herbig, Igralci: Michael Herbig, Christian Tramitz, Rick Kavanian, Lotte Ledl, Leto produkcije: 2007, Dolžina filma: 85 min, Država: Nemčija, Produkcija: herbX film GmbH,

IMDb Uradna stran

  Princesa Lissi in cesar Franz sta zanimiv par v svetu, ki je tako čudovit in harmoničen, da se nekaterim zdi neresničen. Vse je popolno, imajo dovolj denarja, da bi ga lahko kurili, dovolj čokolade, da se igrajo z njo, ampak občasno morajo tudi vladati. Nekega dne ugrabijo princeso Lissi in cesar Franz z vojskovodjo prične iskanje ljubljene Lissi. Kmalu najdeta sporočila, ki jih princesa pušča za sabo. Vsebina je čudna in šokantna, ampak Franz ne odneha. Film temelji na zgodbi o priljubljeni princesi Elizabeti, ki je bila poročena z avstrijskim cesarjem Francem Jožefom.

Klub Kinobalon

Postanite član in izkoristite naše ugodnosti! Članstvo v klubu poleg znižane cene vstopnic prinaša številne druge ugodnosti.

Aktualno

Preprosto super Helt super

Rasmus A. Sivertsen

sreda, 24. 07. 2024 / 10:00 / Dvorana

»Verjetno se nisem rodila kot popolna superjunakinja. Toda mama mi je vedno govorila, naj ne skrbim. Pripravljena bom, ko bo pravi čas za to.« Moramo res biti vsi super – ali pa je dovolj, da smo preprosto to, kar smo? 

Goldmanov proces Le procès Goldman

Cédric Kahn

sreda, 24. 07. 2024 / 18:30 / Dvorana

Cédric Kahn uprizori sojenje francoskemu levičarskemu revolucionarju Pierru Goldmanu, ki je potekalo leta 1975 v Parizu. Film je odprl sekcijo Štirinajst dni režiserjev v Cannesu in osvojil cezarja za najboljšo moško vlogo.

Joan Baez: Jaz sem hrušč Joan Baez: I Am a Noise

Miri Navasky, Maeve O’Boyle, Karen O’Connor

sreda, 24. 07. 2024 / 21:00 / Dvorana

Intimen dokumentarni portret, v katerem legendarna pevka in aktivistka neobičajno odkrito spregovori o svojem življenju na odru in za njim.