Danes je blagajna odprta od 17:00 do 20:30 (odprto še 02:27, tel: 01 239 22 17).
Magnetni labirint

Magnetni labirint

120 minut, delavnice so primerne za predšolske in osnovnošolske otroke

Otroci, ste že kdaj pomagali medvedku iskati med v labirintu? Naredili bomo svoj labirint in ga reševali s pomočjo magnetov različnih oblik (s Katjo Poznič).

Sezamov kotiček je del nedeljskega Zajtrka pri Kinodvoru. Poteka ob nedeljah od 11:00 do 13:00 v Mali dvorani, namenjen pa je šolskim in predšolskim otrokom. Medtem ko si starši privoščijo zajtrk in jutranji film, otroci uživajo v igri s Sezamovimi animatorkami. Udeležba je brezplačna, število otrok je omejeno, prednost pa imajo otroci, katerih starši gredo v kino.

 

Aktualno

Joan Baez: Jaz sem hrušč Joan Baez: I Am a Noise

Miri Navasky, Maeve O’Boyle, Karen O’Connor

četrtek, 05. 09. 2024 / 19:15 / Mala dvorana

Intimen dokumentarni portret, v katerem legendarna pevka in aktivistka neobičajno odkrito spregovori o svojem življenju na odru in za njim.

Kneecap Kneecap

Rich Peppiatt

četrtek, 05. 09. 2024 / 20:30 / Dvorana

V predrzni, huronsko smešni biografiji, polni seksa, drog in hip-hopa, člani irske raperske zasedbe Kneecap igrajo same sebe, da bi na svojevrsten način pozvali k zaščiti svojega maternega jezika. Dobitnik nagrade občinstva na festivalu Sundance.

Dodatna projekcija

Popolni dnevi Perfect Days

Wim Wenders

petek, 06. 09. 2024 / 15:15 / Dvorana

Wim Wenders se vrača v Tokio, da bi posnel ganljivo filmsko pesem o iskanju lepote v drobnih trenutkih vsakdanjega življenja. Film z nostalgičnim soundtrackom, ki vključuje klasike Louja Reeda, Patti Smith in Nine Simone, je Kojiju Yakushoju prinesel nagrado za najboljšega igralca v Cannesu.